Núria Vàzquez Saldoni

Diplomada en Logopèdia per la Univesitat Autònoma de Barcelona, Màster en Pertorbacions del llenguatge i l’audició i Diplomada en Magisteri (Educació Especial) per la Universitat de Barcelona on es llicencia en Pedagogía i realitza el Màster en recerca didàctica, formació i avaluació educativa.

Experiència professional i docent

Des de 2006 ha treballat ininterrompudament en diferents Centres de Recursos Educatius per a Deficients Auditius (CREDA) de Catalunya, concretament en els de Badalona, Sant Adrià del Besós i Mataró. Actualment treballa com a logopeda en el de Badalona (Comarques II). Amb anterioritat havia treballat, també com a logopeda, a la Clínica Infantil Staurus (en pràctiques, al Centre Pediàtric de Vilassar de Mar i fent pràctiques del màster de Logopèdia, al Servei extern de Logopèdia de la Universitat de Barcelona, al CREDAC Pere Barnils: Escola Bressol Municipal Roure i a l’Hospital de la Vall d’Hebron, a la unitat de foniatria i Logopèdia. Entre els anys 2003 i 2012 va treballar com a formadora al Departament de Formació de la Creu Roja.

Entre 2007 i 2014 ha col·laborat regularment convidada per la Facultat de Formació del Professorat de la Universitat de Barcelons en docència amb mestres d’educació primària i especial.


Assignatures