Irene Ginebra Coma

Formació

Irene Ginebra és mestra d’Educació Especial per la Universitat Autònoma de Barcelona i Llicenciada en Psicopedagogia per la Universitat de Barcelona. Compta també amb el postgrau de Benestar Social i Antropologia de la UAB.

Experiència professional i docent

Irene GinebraDes de l’any 1997 fins el 1999 va ser responsable d’un projecte europeu adreçat a l’organització d’activitats, especialment de sensibilització, pels estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona, en relació als estudiants d’aquella universitat amb alguna discapacitat. Entre 1999 i 2000 realitza una estada  a l’Escola d’Educació Especial St. Ultan’s School en una experiència de voluntariat europeu.

A partir de l’any 2000 i fins el 2010 treballa com a mestra de suport itinerant del Centre de Recursos ONCE de Barcelona. La seva tasca es centra en l’oferiment de suport als centres educatius, a les famílies i a l’alumnat amb necessitats educatives especials derivades d’una discapacitat visual greu. Des de 2010 fins a l’actualitat és Responsable de la direcció Tècnica Pedagògica – CRE ONCE Barcelona.

És co-autora del llibre “Educar desde la discapacidad” de l’Editorial Graó (2008) i col·laboradora de diferents revistes educatives.