Nou model educatiu a Mèxic

per | General

La setmana passada van tenir lloc diferents esdeveniments, vinculats a la Reforma Educativa que ha d’experimentar la República Mexicana en els propers anys.

El director del Màster, Ignasi Puigdellívol, va ser convidat per l’associació civil IAE-Innovación y Asesoria Educativa, associació civil mexicana, i els governs de Guanajuato, Baja California Sur i del Estado de México per pronunciar diferents conferències i participar en taules rodones sobre l’educació inclusiva, que és un dels nous lineaments pels que aposta la Reforma.

L’acte més nodrit va ser el cel·lebrat al Centro de Convenciones de Baja California Sur, al que van assistir més de 1.500 persones, entre mestres, supervisors i assessors tècnics, a més d’autoritats educat,ives de l’estat, encapçalades pel Secretario de Educación. El professor Puigdellívol va impartir la Conferència: “La inclusión en el nuevo modelo educativo: ¿necesidades educativas especiales?”

Actes semblants es desenvoluparen durant la setmana en els estats de Guanajuato i Estado de México. En aquest darrer dictà la conferència “La escuela que viene. Los retos de la educación inclusiva”.